Algemene voorwaarden

Onze gegevens:

‘t Keysel Creymke
Hoog Keizel 32
3590 DIEPENBEEK (BE)

KBO: BE0696.440.402
RSZ: 1818775-21
PC: 302
VE FAVV: 2.162.250.259

Tel. + 32 472 78 74 78

Betalingsvoorwaarden

Iedere bestelling die gebeurt via de website www.keyselcreymke.be, of enig ander medium dat hiernaar linkt of verwijst, dient onmiddellijk voldaan te worden via de beveiligde betaalomgeving. Een bestelling wordt pas als volledig beschouwd, indien de betalingsbevestiging bij ’t Keysel Creymke geregistreerd is.

’t Keysel Creymke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor technische fouten, vertragingen of enig ander mankement op vlak van betaling of bestelling dat toe te wijzen valt aan de externe partner die instaat voor het beheer van de website of voorziet in de online betaalomgeving. Onze onderneming behoudt zich voor de prijzen, zoals aangegeven op de website, op elk moment te kunnen wijzigen. De prijs zoals geafficheerd is niet absoluut en kan, in voorkomend geval van overmacht, vergissing of technisch mankement, gewijzigd worden op de eindafrekening.

’t Keysel Creymke poogt steeds de bestelde producten af te leveren. In geval van overmacht of mankement behoudt ’t Keysel Creymke zich het recht voor een soortgelijk product te leveren. Het is de klant toegestaan dit te weigeren indien dit niet overeenstemt met zijn of haar bestelling.

Leveringsvoorwaarden

Iedere klant kan ervoor kiezen zijn bestelling te laten leveren of af te halen.
Bestellingen die een waarde hebben die lager is dan 20,00 EUR kunnen enkel afgehaald worden in onze vestiging te Diepenbeek. De afhaling ter plaatse kan enkel gebeuren tijdens de openingsuren van de vestiging. Deze openingsuren staan ter illustratie aangegeven op onze website. De reële en verbindende openingsuren zijn deze die aan de vestiging zelf geafficheerd zijn.

’t Keysel Creymke voorziet in de verzending van haar producten in eigen beheer of via externe partnerbedrijven. De leveringen gebeuren uitsluitend in de regio DIEPENBEEK – HASSELT – KORTESSEM. Andere regio’s worden enkel beleverd op afspraak en na onze schriftelijke bevestiging. De leveringen gebeuren steeds op vaste verzenddagen: DINSDAG – DONDERDAG – ZATERDAG. Met uitzondering van levering van ontbijtboxen, die ook op ZONDAG geleverd kunnen worden. De klant dient zijn bestelling steeds ruim op voorhand in te geven: de deadline voor de verzenddagen worden steeds om 14.00u van de dag voordien afgerond.

’t Keysel Creymke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen te wijten aan overmacht of veroorzaakt door/bij externe koerierdiensten.

Wettelijke garantie en herroepingsrecht

Voor de aankoop van voedingsmiddelen via de website van ’t Keysel Creymke bestaat er geen herroepingsrecht. De klant geniet, omwille van de bederfbare aard van de producten, dus niet van de mogelijkheid om zijn of haar product gedurende 14 dagen te retourneren.

De klant kan goederen waarvan hij of zij van mening is dat deze beschadigd zijn, een mankement vertonen, in slechte staat of bedorven zijn, terugbezorgen met recht op terugbetaling indien 90% van het volume van het product (indien het een voedingsmiddel betreft) in zijn originele verpakking terugbezorgd wordt na een eerste telefonisch contact binnen de eerste 12u na de levering. De klant wordt geacht onmiddellijk na de levering kennis te nemen van de staat van de geleverde producten. Elke klacht die nadien geplaats wordt, die mogelijk te wijten is aan de bewaring, behandeling of consumptie van of door de klant, wordt als onontvankelijk beschouwd.

Informatieplicht

’t Keysel Creymke verbindt zich ertoe de klant steeds alle wettelijke informatie te verstrekken via haar website, correspondentie of op de verpakking van haar producten.

De allergeneninformatie die aangeboden wordt is niet-exhaustief en kan onderhevig zijn aan fouten en tekorten. Bij twijfel of vragen kan de klant zich steeds wenden tot ’t Keysel Creymke voor verduidelijkingen en extra informatie. ’t Keysel Creymke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor informatie die op de online allergenenpagina geafficheerd wordt.