Veel gestelde vragen

van oktober t.e.m. april: di. - zon.: 13u00-21u00 van april t.e.m. september: di. - zon.: 13u00-22u00
We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren van de cremerie op +32 472 78 74 78.
Voeg de gewenste product(en) toe in je winkelmandje. Nadien kan je onmiddellijk afrekenen via de beveiligde betaalomgeving.
Voor de inning van de betaling van je bestelling gebruiken we het beveiligde betaalsysteem van MOLLIE. Je kan betalen via Bancontact, Apple Pay, VISA, MasterCard, Belfius Direct, Ing Home Pay en via de KBC Pay Button.
In de regio Hasselt - Diepenbeek - Kortessem leveren we standaard op dinsdag, donderdag en zaterdag. De verzenddag is afhankelijk van het moment waarop je je bestelling plaatste: indien je voor 14u bestelde, leveren we op de eerstvolgende verzenddag. Ten laatste 12u na je bestelling ontvang je de definitieve verzenddetails per sms.
Indien je voor 14u00 je bestelling plaatste, kan je je bestelling de dag nadien komen afhalen in ons ijssalon te Diepenbeek tussen 14u00 en 21u00.
Je kan je bestelling tot 72u op voorhand kosteloos annuleren. Omdat we werken met (verse) en op maat gemaakte voedingsproducten is het niet mogelijk later te annuleren.
Surf gerust naar onze allergenenpagina voor meer informatie. Vind je daar niet het antwoord dat je zocht? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.
Het is mogelijk om een persoonlijke toets te geven aan de garnering of vorm van een ijstaart. Hiervoor bezorgen we je graag meer informatie in ons ijssalon of aan de telefoon (tel. +32 472 78 74 78).