Veel gestelde vragen

Je kan de hoevewinkel telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer: 0472 78 74 78 Voor algemene vragen, offertes, problemen met de webshop kan je terecht op het nummer: 0456 13 05 78 Via e-mail kan je ons bereiken op: harzevelt@keyselcreymke.be Om onze bestellingen overzichtelijk te houden, vragen we vriendelijk dat deze enkel via de website of in de hoevewinkel gebeuren.
Voeg de gewenste product(en) toe in je winkelmandje. Nadien kan je onmiddellijk afrekenen via de beveiligde betaalomgeving.
Voor de inning van de betaling van je bestelling gebruiken we het beveiligde betaalsysteem van MOLLIE. Je kan betalen via Bancontact, Apple Pay, VISA, MasterCard, Belfius Direct, Ing Home Pay en via de KBC Pay Button.
In de regio Hasselt - Diepenbeek - Kortessem leveren we standaard op dinsdag, donderdag en zaterdag. De verzenddag is afhankelijk van het moment waarop je je bestelling plaatste: indien je voor 14u bestelde, leveren we op de eerstvolgende verzenddag. Ten laatste 12u na je bestelling ontvang je de definitieve verzenddetails per sms.
Indien je voor 14u00 je bestelling plaatste, kan je je bestelling de dag nadien komen afhalen in onze hoevewinkel te Diepenbeek tussen 14u00 en 21u00.
Je kan je bestelling tot 72u op voorhand kosteloos annuleren. Omdat we werken met (verse) en op maat gemaakte voedingsproducten is het niet mogelijk later te annuleren.
Surf gerust naar onze allergenenpagina voor meer informatie. Vind je daar niet het antwoord dat je zocht? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.
Het is mogelijk om een persoonlijke toets te geven aan de garnering of vorm van een ijstaart. Hiervoor bezorgen we je graag meer informatie in ons ijssalon of aan de telefoon (tel. +32 472 78 74 78).